Ik ben Sofie, woon in Wijgmaal, dichtbij Leuven.

Ik heb 2 kindjes,  Kobe en Nona en ben getrouwd met mijn prachtig steunende man Tom.

 

Oorspronkelijk studeerde ik verpleegkundige.  Ik werkte 6 jaar als verpleegkundige in de preventieve zorg. Ik kwam in contact met het prille leven,ontwikkeling van jonge kinderen en het begeleiden van jonge gezinnen.

 

Ik heb sinds jong meisje altijd een passie gevoeld voor het nieuwe leven en me diep verbonden gevoeld bij het vrouwelijke lichaam. Toen was ik me nog niet zo bewust van de schoonheid en kracht van ons als vrouw zijnde.

 

De geboortes van Kobe en Nona brachten me in contact met mijn kracht als vrouw. Het was een heel intens en onvergetelijke ervaring die mijn leven even ondersteboven heeft gehaald. Het deed me stilstaan hoe ik als persoon in mijn werk sta, in relaties, hoe ik voor mezelf zorg. Het was een zoektocht naar mezelf als mama en ook als vrouw terug een plaats te geven.

 

Al gauw voelde ik een drang om iets creatief te gaan doen. Ik vond mijn passie en verlangen naar creativiteit terug in Biodanza, de dans van het leven. Ik wil het krachtige, zachte speelse wakker maken in de ander. Ik volg momenteel ook een opleiding om facilitator in Biodanza te worden. Biodanza is een combinatie van muziek, beweging, emotie en contact.

 

Mijn hart klopt voor dansen en vrouwelijkheid. Het heeft mezelf zoveel gebracht.

Ik ben gegroeid als individu, als mama, als vriendin, zus maar bovenal als vrouw! Kortom als mens! Dansen heeft mijn leven zoveel rijker gemaakt en nog.

 

Als mama van een dochter voel ik me verbonden met de meisjes en wil ik graag een facilitator zijn voor het vieren en eren van de menstruele cyclus. Mijn missie is om vrouwen/meisjes terug in contact te brengen met hun krachtige, pure vrouwelijkheid. Ze terug in contact te brengen met hun natuurlijk ritme.